Aftenposten

Fra ReidarWiki

Gå til: navigasjon, søk

Aftenposten hadde en fyldig dekning av Reidar.

Reidars brev til Aftenposten

Oschlo 18/8-88.


Kjære Aftenposten!

Her kommer jeg sløv og døgnvill hjem fra en lengre Interrail-tur sammen med Grøten - som ligger hjemme og pleier jetlag-en fra Kjøben-ferga - åsså prøver noen å spenne beina under meg FØR JEG HAR FÅTT AV MEG RYGGSEKKEN!

Jeg sier som fatter'n: "Misunnelse, Reidar, kan sammenlignes med et gnagsår. Gnagsåret er skoens eneste måte å hevde seg på!"

Og for å si det som det er, så ble jeg litt deppa, for jeg har ofra mye for NRK.

I ett og et halvt år har jeg måttet tåle ørneklørne til klasseforstander Galåsen, fordi han mener at min kunste... kunstneriske innsats i Blikkbåx har gått utover skolegangen. HAH!!!

Ipsen var heller ingen reser på skolen, men han var en stor kunstner for det.

Populær er'n óg!

Sjøl er jeg klar for det meste. Jeg er nemlig helblakk etter Interrail-turen.

Hilsen Reidar!

P.S.: Grøten ber meg sjekke om det er en statist-jobb for'n no' sted? For eksempel i Fjernsynskjøkkenet. Han kan jo spille kjøttdeig? D.S.

Kjenner biskopene til Reidar?

I et opprop i Aftenposten skriver Odd Inge Skjærvesland om et bispemøte som skulle omhandle ungdomsarbeide. Arbeiderparti-representant og leder for Stortingets kirke- og undervisningskomité Haakon Blankenborg lurte på følgende: - Kjenner biskopene Reidar? Han ser på biskopene som "en tung gjeng på vei frem i lyset". - Man må gå dypere hvis ønsket er å påvirke «Reidar»-generasjonen, som ikke går på søndagsskole, sier Haakon Blankenborg, som spør om biskopene vet hvem denne Øivind Blunck-figuren er, som alle nordmenn mellom 10 og 17 kjenner. - Aftenposten (28. september 1988)

Kildehenvisninger på ReidarWiki

Aviser
Aftenposten | Dagbladet | VG | Dagens Næringsliv
Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Personene
For fansen
I kulissene
Verktøy