Bitten

Fra ReidarWiki

Revisjon per 21. jul 2015 kl. 14:27 av Frzscc (Diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Gå til: navigasjon, søk
Bitten blåser opp en stor tyggisboble i showet Hege - en schøyer! i 1989, hvor hun var konfransier.
«Han er lissom litt umoden og, Reidar, men han er søt.» ~ Bitten

Bitten er Reidars ungdomskjærlighet. Han har dedisert de hjerteskjærende låtene Elsker Deg og I Love You til henne. Hun hadde noen flyktige sidesprang, bl.a. med Ole André. Reidar skrev et brev til henne da han var i Düsseldorf, men det havnet omsider i URhinen. Han møtte henne senere på Tivoli i København, hvor hun ga ham et sugemerke. Året før var hun med til Tivoli sammen med Reidar og Fatter'n.

Innhold

Sjalusi

Bitten klager på at Reidar er så sjalu[1], men selv langer hun ut mot Samantha Fox[2].

«Forskjellen på Sverige og Norge er at Sverige har så mange sexy syngedamer. Vi har lissom bare Sissel Kyrkjebø vi... Kjææærligheeet... Er ålreit dét, ikke no gæærnt med det. Men Sverige har lissom Kikki, og Lena, og alle de derre damene som ser ut som avleggere av Samantha Fox».

«AAAARGH, hvorfor skal jeg nevne hu derre ugla Samantha Fox igjen a? Vask munnen din!»

«Nå må du snart ta det der forholdet ditt til Reidar opp til en skikkelig vurdering, Bitten. Hvor mange måneder er det siden han stod og dreit seg ut på TV sammen med Samantha Fox a? Tre måneder? Fire måneder? Sku' tro han kunne glemt det nå, men neida. Ikke Reidar nei. Så nok han stod og kjekka seg og brifa i skolegården for Grøten og Myggen og den derre fjerne gjengen der. Så stod dem der og laga trutmunn og dåreblikk og sang I have kissed Samantha Fox. Er mye å skryte av at man har stått å sikla på årets kråke og».

Blikkbåx

Bitten dukket først opp på fjernsynet i Blikkbåx den 17. oktober 1987. Her fra TV-programmet i Aftenposten om denne begivenheten: «Også skal vi endelig møte Bitten, som Reidar, alias Øivind Blunck, har snakket så mye om. Bitten dukker opp alene - og forteller om seg selv og Reidar og Freddy, som går i 1. gym og ofte har Bitten bakpå motorsykkelen - til Reidars store irritasjon. Bitten er forøvrig langt mer samfunnsorientert enn Reidar, og arbeider blant annet i en nærradio. I rollen som Bitten ser vi Hege Schøyen»[3]

Bitten var med i Blikkbåx hver annen uke.

Diverse bilder

Bitten strikker julegave til Reidar (Faksimile fra ungdomsbladet LOGO)
Bitten (Utklipp av foto tatt av Kvello/Se og Hør)
Bildet Reidar har på nattbordet
Bitten - Fra filmen Easy Reidar.

Fun facts

Sitater

Etter 1992

Hun giftet seg med Freddie, og ble senere skilt. Jobber for tiden som politiadvokat og kjører Honda Civic. Har i følge Reidar lagt på seg grundig.[5]

Referanser

Andre referanser

Personlige verktøy
Navnerom
Varianter
Handlinger
Navigasjon
Personene
For fansen
I kulissene
Verktøy