Forskjell mellom versjoner av «Fenriken»

Fra ReidarWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
(Ny side: '''Fenriken''' var et bekjentskap av Fatter'n, og ble presentert for Reidar som hans ''tilkommende'', til tross for at de kun hadde kjent hverandre i to uker. Hun skulle opprinneli…)
 
m
 
(5 mellomliggende revisjoner av 3 brukere er ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Fenriken''' var et bekjentskap av [[Fatter'n]], og ble presentert for [[Reidar]] som hans ''tilkommende'', til tross for at de kun hadde kjent hverandre i to uker.
+
[[Fil:fenrik.gif|right]]
 +
'''Fenriken''' var et bekjentskap av [[Fatter'n]], og ble presentert for [[Reidar]] som hans ''tilkommende'', til tross for at de kun hadde kjent hverandre i fjorten dager.
  
Hun skulle opprinnelig være med [[Fatter'n]] på cruise i Karibien med [[SS Norway]], men det ble avlyst da [[Fatter'n]] tapte på [[Flassfisbruna|travbanen]].
+
Hun skulle opprinnelig være med [[Fatter'n]] på cruise i Karibien med [[SS Norway]], men det ble avlyst da [[Fatter'n]] tapte på [[Flassfisbruna|travbanen]]. Da [[Reidar]] foreslo et alternativt cruise på Mjøsa med Skiblandner, deserterte fenriken og ba om øyeblikkelig overflytting til Nord-Norge.
  
 +
[[Reidar]] beskrev henne slik: ''«Det er '''den''' skrapa dama da. Hadde'a vært skarp i hue sitt, så kunne du brukt'a som spiker. Også er dama fenrik i forcen - og judoekspert. Livsfarlig!»''
 +
==Referanser==
 +
{{CK}}
 
[[Kategori:Personer]]
 
[[Kategori:Personer]]
 
[[Kategori:Kallenavn]]
 
[[Kategori:Kallenavn]]
 +
[[Kategori:Berter]]

Nåværende revisjon fra 27. sep. 2009 kl. 22:58

Fenrik.gif

Fenriken var et bekjentskap av Fatter'n, og ble presentert for Reidar som hans tilkommende, til tross for at de kun hadde kjent hverandre i fjorten dager.

Hun skulle opprinnelig være med Fatter'n på cruise i Karibien med SS Norway, men det ble avlyst da Fatter'n tapte på travbanen. Da Reidar foreslo et alternativt cruise på Mjøsa med Skiblandner, deserterte fenriken og ba om øyeblikkelig overflytting til Nord-Norge.

Reidar beskrev henne slik: «Det er den skrapa dama da. Hadde'a vært skarp i hue sitt, så kunne du brukt'a som spiker. Også er dama fenrik i forcen - og judoekspert. Livsfarlig!»

Referanser