Konrad Vincent Tollefsen

Fra ReidarWiki
Revisjon per 16. aug. 2010 kl. 23:32 av Øyvind (diskusjon | bidrag)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Hopp til navigering Hopp til søk

Konrad Vincent Tollefsen

 Fattern.JPG
Født:
1947 (76 år)
Konrad Vincent Tollefsen
«Da jeg sendte inn filmen med dette bildet til fremkalling, fikk jeg brev fra Kodak om at filmen var dobbelt-eksponert. De kunne jo ikke vite at Fatter'n ER sånn!» - Reidar

Konrad Vincent Tollefsen, født i 1947 var salgsinspektør, far til Reidar Vincent Tollefsen og sønn av Dexter Vincent Tollefsen. Skrev tidligere Konrad med C, men Mutter'n ville ikke være sammen med ham før han skiftet over til K.

Fatter'n er praktisk anlagt - på enkelte områder. Han har funnet ut at melkekartongen bør stå med tuten inn i kjøleskapet, slik at man i ett enkelt grep kan ta den ut, fylle glasset, og sette den inn igjen.

Angående vasking sa Fatter'n følgende: «Bare vent til du kommer i militæret, Reidar, så skar'u få lære både å vaske og sy». Reidar kommenterte dette utsagnet i Blikkbåx, og påpekte følgende: «Lite han har lært 'a, når han vasker kjøkkengulvet så skyver'n all møkka under kjøleskapet».

Reidar har siden han lærte å snakke, prøvd å få Fatter'n til å ta ham med til dyreparken i Kristiansand, men så lenge salgsinspektørenes feriehjem på Knapstad er lykken, ser det dårlig ut. «Ferien, Reidar, skal man tilbringe i kjente omgivelser med mennesker man er trygge på»[1].

I 1992 bodde han på hybel - uten dame. Er nå pensjonert, men jobber som daglig leder på salgsinspektørenes feriehjemKnapstad. Der humper han rundt på røykebeinet sitt og kjefter på de som dusjer mer enn én gang i uka. Rundt år 2007 fikk han seg ny dame - ei dansk slintre som tilhører scientologikirken. I følge Reidar passer de bra sammen, siden hun har fyrstikklegger. I tillegg til dette, har Fatter'n også hatt diverse mislykkede forhold etter skilsmissen med Mutter'n, bl.a med fenriken og med Caroline (for en kveld).

Fritidssysler

Han har en rekke ganger vært på travbanen og satset penger på travhesten Flassfisbruna - og tapt. Har også deltatt på froskemannskurs. Har vært med å rekonstruere turen i Kålormen - på Tusenfryd.

Ble tauet inn av purken under cupfinalen da det ble bråk etter vaffelsalget.

Utstyr

Eier av en koffert, plastikkfrakk, tyrolerhatt og en helårshatt. I tillegg hadde han en trillebag med en bowlingball i.

Fun facts

Referanser

Andre kilder

  1. VG (14. oktober 1988, side 39), skrevet av Ivar Moe.