Forskjell mellom versjoner av «Norsktoppen»

Fra ReidarWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
 
Linje 1: Linje 1:
'''Norsktoppen''', med Vidar Lønn-Arnesen i spissen, hadde med tre låter fra kassettene til [[Reidar]] og [[Bitten]]. Kassettene til [[Reidar]] og [[Bitten]] hadde også en del låter fra Norsktoppen med andre artister og band, for eksempel [[Alina]] fra [[Reidar kassetten]] og [[Fisking i Valdres]] fra [[Bitten kassetten]].
+
'''Norsktoppen''', med Vidar Lønn-Arnesen i spissen, hadde med tre låter av [[Reidar]] og [[Bitten]] fra de populære kassettene deres. Kassettene hadde også en del låter fra andre artister og band som også var på Norsktoppen, for eksempel [[Alina]] fra [[Reidar kassetten]] og [[Fisking i Valdres]] fra [[Bitten kassetten]].
  
 
*[[Reidar Reiser Snart]], fra [[Reidar kassetten]] og [[The Album]]. Låta lå fire uker på Norsktoppen fra 9. april [[1988]].  
 
*[[Reidar Reiser Snart]], fra [[Reidar kassetten]] og [[The Album]]. Låta lå fire uker på Norsktoppen fra 9. april [[1988]].  

Nåværende revisjon fra 12. feb. 2011 kl. 16:49

Norsktoppen, med Vidar Lønn-Arnesen i spissen, hadde med tre låter av Reidar og Bitten fra de populære kassettene deres. Kassettene hadde også en del låter fra andre artister og band som også var på Norsktoppen, for eksempel Alina fra Reidar kassetten og Fisking i Valdres fra Bitten kassetten.

Kilder

Hør klipp fra "Norsktopper fra 1988" fra NRKs arkiver: Del 1 og del 2.