Forskjell mellom versjoner av «Thorvald»

Fra ReidarWiki
Hopp til navigering Hopp til søk
m
Linje 4: Linje 4:
 
'''Thorvald''' går i klassen til [[Reidar]] og [[Grøten]] og er medlem i [[Krydderhyllas venner]]. Han kjøpte sin første krydderhylle da han var 13 år.
 
'''Thorvald''' går i klassen til [[Reidar]] og [[Grøten]] og er medlem i [[Krydderhyllas venner]]. Han kjøpte sin første krydderhylle da han var 13 år.
  
''Myggen'' er gullungen blant lærerene på skolen. Han tar ansvar, finner sjeldent på sprell, har store planer om å stifte familie, og er svært interessert i hus og hjem.
+
''Myggen'' er gullungen blant lærerene på skolen. Han tar ansvar, finner sjeldent på sprell, har store planer om å stifte familie, og er svært interessert i hus og hjem. Han ble fersket av [[Galåsen]] i å [[røyking|røyke]] på skoledassen.
  
 
==Vennskapet med Reidar==
 
==Vennskapet med Reidar==

Revisjonen fra 5. jul. 2009 kl. 13:28

Myggen får øye på læreren
Thorvald alias Myggen
Grøten bærer Myggen

Thorvald går i klassen til Reidar og Grøten og er medlem i Krydderhyllas venner. Han kjøpte sin første krydderhylle da han var 13 år.

Myggen er gullungen blant lærerene på skolen. Han tar ansvar, finner sjeldent på sprell, har store planer om å stifte familie, og er svært interessert i hus og hjem. Han ble fersket av Galåsen i å røyke på skoledassen.

Vennskapet med Reidar

Da han spurte Reidar om han fikk være med på interrailturen, fikk han kontant avslag. Ble satt til å holde oppsyn med Bitten og Freddie mens Reidar var på interrail, og mottok postkort fra Reidar om at han måtte slenge på noen sukkerbiter i tanken til Freddie hvis han ikke hadde råd til en ny loff.

Da Reidar var skyldig penger til Corneliusson, spurte han Myggen om han kunne låne 3000 kroner av ham - rente og gebyrfritt. Myggen ga ham avslag, selv om Reidar ga ham tilbud om en del frynsegoder: f.eks. billig peis, og bryllupsreise på "cruiseskipet" Bjarkøygutten. Ingenting av dette imponerte Myggen nok til at han ville åpne lommeboka.

Da Reidar hadde bulket budmopeden, ringte han Myggen for å låne penger til å reparere (les: utvide) bagasjebrettet foran, slik at han kunne montere på en stol hvor han kunne holde Bitten under oppsyn. For å få til dette ville han engasjere en snekker som kunne gjøre det svart. Myggen på sin side mente at mopeden garantert var forsikret, noe som betydde at forsikringsselskapet dekket reparasjon. Reidar ante uråd og fikk Mutter'n til å plotte inn nummeret til kemneren.

Kallenavn

Går under kallenavnene Myggen og det 11. bud.

Jobber

  • Jobber som avisbud i Aftenposten.
  • Solgte bakte poteter utenfor skolen på 17. mai.

Referanser