Fatter'n til Bitten

Fra ReidarWiki
Hopp til navigering Hopp til søk

Fatter'n til Bitten er nevnt ved et par anledninger. Den ene gangen var da Bitten og faren kjørte rundt "på ferie, og sånt no'". Bitten forklarer:

«I sommer, da vi kjørte rundt på ferie, og sånt no', så hendte det mange ganger at vi kjørte bak sånne grisefolk som rulla ned rutene og pælma ut sånn bananskall og sigarett-esker og epleskråtter, og til og med en brukt bleie var det noen som slengte ut foran oss assa. Så føyk den rett i fleisen på pappa, ikke sant, nei.. på ruta assa, selvfølgelig. Så satte bleia seg fast i det som pappa kaller for parkeringsbotklypa, det er de derre viskerne, for det regna, så de gikk fram og tilbake, og sånn. Også pappa, veit du, holdt på å kjøre rett i myra da ruta plutselig ble dønn fullt av sånn derre babytiss. Når jeg ser sånt as, så skule jeg ønske jeg var Supermann. Nei... Superkvinne, selvføligelig, også, da skal jeg bare BÆNG! Skyte meg rett ut av bilen og fly fram, plukke opp bleien, også.. DÆDÆ, ta igjen den andre bilen, og bare stille meg på veien og stoppe'n med hånda i hundre og ti, ikke sant, full skrens. Skulle jeg løfta hele karosseriet som et lokk, og der satt de folka, de derre naturgrisene, så skulle jeg legge bleien rundt halsen på han som hadde kasta'n ut, smelle igjen lokket, også skulle jeg si at det er MIN natur også, vennligst tørk av deg på beina før du går ut i'n.»

Den andre gangen vi hører om fatter'n til Bitten, er når Reidar møter Bitten i København, i forbindelse med interrailturen. Da måtte Bitten stemple inn på hotellet ganske tidlig - på grunn av fatter'n sin.

Referanser